divendres, 19 de gener del 2018

LES MINES DE GAVÀ

Hola, soc una nena de 6è de l’escola La Muntanyeta, i voldria recomanar la sortida de les Mines prehistòriques de Gavà. Us la vull recomanar perquè es fan dues activitats d’una hora cadascuna molt interessants. La primera consisteix en fer un penjoll amb una pedra amb les mateixes eines i de la mateixa manera que a la prehistòria; la segona consisteix en visitar una mina artificial, que és una còpia exacta de la real.

En primer lloc us explicaré totes les coses que vaig aprendre, com que una mina està construïda pels homes i una cova és natural, la crea la natura. Ens van explicar que de les mines extreien un mineral anomenat variscita, que és un mineral molt preuat per ells ja que el feien servir per fer joies. També
ens van explicar que feien servir la mina com a cementiri o com a contenidor de la brossa. Seguidament vam fer una visita pel museu per veure vídeos de la prehistòria.


Resumint, he trobat aquesta sortida molt educativa ja que hem pogut saber com vivien els nostres avantpassats. Espero que us agradi tant com a mi i que aprengueu moltes coses interessants.

Jana Plana 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada